Žali pomidorai žiemai

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 8 , reitingas: 3.88 iš 5)
Loading...

ffotonas

Kartais iki šaltesnių orų nespėjam nuskinti  prinokusių pomidorų, tad skinam žalius.Dažnokai vietoj to, kad gražiai raudonuoti, jie ima ..pūti 🙁  Tad belieka kuo skubiau konservuoti .

1. Išpjaustau gesti pradedančias vietas, sudedu į skardą, pabarstau česnakais, druska, prieskoniais,  bazilikiukų uzmetu, užpilu nemažai aliejaus ir  – į orkaitę. Del gražumo ir kelis raudonus  pomidorus kartu kepu. Iškepusius sudedu į  stiklainius.
2.Kepti žali pomidorai susmulkinami, pridedu obuolių ,visą citriną. Tokią makalošę  kaitinu ir pabaigoj dar moliugelio įpjaustau, dar  pakaitinu ir  – į stiklainius.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011