Skorpionžuvės filė troškinys

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 3 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

no comments

500 gr smulkintos baltos žuvies filė. Tiks skorpionžuvė arba jūros lydeka . Tarp kitko -bent jau Kalvarijų turgaus žuvies skyriuje yra pirkti tokių skorpionožuvės filė atraižų sušaldytių briketų. Labai rekomenduoju, kaina 10.50, o kokybė puiki.

Reikia:
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
2 vidut.dydžio saldžiosios geltonosios paprikos
4 dideli mėsingi pomidorai
2 vidutinės morkos
1 raudona aitrioji paprika
Druskos, Garam Masala prieskonių ( čekų AVOKADO firmos) .

Česnaką susmulkinam. Žuvį sumaišom su smulkintu česnaku, Garam Masala prieskoniais ir druska, palaikom taip 10 min.
Svogūną supjaustom kubeliais, morkas -skridinėliais ir pakepinam alyvuogių aliejuje. Kai svogūnai pradeda skaidrėt, sudedam žuvį ir troškinam ~10 min. Po to sudedam kubeliais pjaustytą papriką, pomidorus ir aitriąją paprikėlę .Jeigu trūksta – įberiam druskos. Troškinam 10-15 min. Valgom su ryžiais. Labai gražiai spalviškai atrodo ir kvepia dieviškai 😛

Kai pjaustysit “čiliuką” – nenusiplovusios rankų, NELIESKIT akių ir veido!!! . 😛 😛 😛

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011