BEŠAMELIO PADAŽAS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 11 , reitingas: 4.18 iš 5)
Loading...

30g sviesto arba margarino, 30g. miltų, 1/2 pieno arba saldžios grietinėlės, druska, pipirai. 

 Ant silpnos liepsnos išlydyti riebalus, suberti miltus ir išmaišyti iki purios masės (neapkepant). 

Įpilti šaltą pieną arba grietinėlę, pasūdyti, papipirinti. Maišyti, kol padažas sutirštės. 

Palaikyti ant l. silpnos ugnies 10 min. 

 

Galima įberti žiupsnį sutarkuoto muškato riešuto, galima įdėti 2-3 šaukštus rūgščios grietinės ir įpilti truputį citrinos sulčių. 

700 ml pieno, 2 kupini šaukštai miltų, 40 g sviesto, muskato riešutas, druska. Sviestą ištirpinti keptuvėje, jame pakepti miltus, įpilti pašildytą pieną ir maišyti iki kol masė taps vienalytė, dėti druskos ir muškato riešuto. 

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011