Desertas “NAKTELĖ”

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 1.00 iš 5)
Loading...

Vidutė

Tešla: 0,5 litro grietinės , 0,5 stiklinės cukraus, 2 kiaušiniai, 0,5 šaukštelio druskos, 3 stiklinės miltų ,1 šaukštelis kepimo miltelių, žiupsnelis kakavos(dėl spalvos).

 Kremas pertepimui: 0,5 stiklinės cukraus; 0,5 stiklinės uogienės, 0,5 litro grietinės.

Glajus: 50 gr sviesto, 12 šaukštelių cukraus, 3 šaukštai kakavos, 3 šaukštai pieno.

EIGA: tešlą gerai sumaišom, kremo produktus gerai išplakam -kad cukrus ištirptų, glajaus sudėtines dalis kaitinam keptuvėje ant silpnos ugnies. Tešlą paskleidžiam skardoje ir kepam orkaitėje. Iškepusią supjaustom norimo dydžio gabalais/gabalėliais. Iškepusius ir supjaustytus lakštus pertepam kremu(jis įsigeria), užpilam atvėsusiu glajumi. Kurį laiką palaikom vėsioj vietoj. Mano pujūčiai tokie: minkšta, švelnu, gaivu ir… ne per saldu, kaip ne keista.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011