ŠILKINĖ KOŠĖ

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 15 , reitingas: 3.73 iš 5)
Loading...

no comments

 Šilkinės košės esmė tokia:
Gerai iššutinam perlines kruopas, tada į jas  supilami bulvių tarkiai.Dar pašutinama (beje, vandens reikia  nemažai, kad  sutinimo metu  -prieš supilant tarkius -košė  būtų skysta ).Kai  tarkiai išverda ,reikia užbalinti pienuku, puodą uždengt, šiltai apklot ir dar pora valandų taip palaikyt.

 Šilkinė košė skanu su spirgučiais ir pakepintais svogūniukais  . Psio :P.

panašūs įrašai

5 Responses to “ŠILKINĖ KOŠĖ”

  1. says:

    ale spalva tos košės – tragiška… kaip vanduo po indų plovimo bliūde. net ir valgyt neskanu

  2. migle says:

    MIGLĖ
    Spalva tikrai “kaimiška”- ne “karamelinė”, be įmantrybių.Natūrali, taip skant :)Bet skonis atperka viską.Tarp kitko, tie lenkų įžymieji “fliakai” irgi nelabai “gurmaniškai” atrodo.Bet jų dievintojų apstu ne tik Šlėktijoj…

  3. JUTA says:

    šita koše dar mano seneliai virdavo,ir tėvai.Aš kažkaip savo vaikams nedrystu siūlyti,nesupras. O dar pamatys spirgus tai visai ,paklaustų ar mes jau valgyti nebeturim. Man tai skanu nors labai retai valgau.

  4. astra says:

    man labai patinka primena vaikyste… 🙂 bet pati jau senai tai gaminau…. reiktu gal vel prisiminti senus laikus

  5. migle migle says:

    Astra – kaip suprantu, esi prisiregistravusi , ne tik domiesi kas čia ir kaip…Gal nori į Labasrytas/vakarėlis ateit pabendrauti? ;)Nors jei neturi noro -tikrai nebūtina PRIEVOLĖ 😉
    Man irgi faina, kai netyčia kas primena vaikystės/jaunystės skanėstus 🙂

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011