LAŠIŠOS KEPSNYS SU ŠPARAGAIS
|komentarų nėra
Spurga
(receptas gaminimui gariniame puode)
2 lašišos gabalai po 200 g
500 g žalių šparagų (galima keisti kitomis daržovėmis)
indelis natūralaus jogurto
šaukštas garstyčių
šiek tiek sviesto
pusės citrinos sulčių
druskos, pipirų
Nupjauti šparagų galiukus ir gerai nuplauti. Sudėti viršutiniame garpuodžio „aukšte“. Lašišą pasūdyti, apšlapkstyti citrinos sultimis ir dėti į apatinį aukštą. Šparagus su lašiša virti garuose 10-12 min. Puode pašildyti jogurtą, garstyčias, maišant pasūdyti, įberti pipirų . Tada imaišyti šiek tiek sviesto. Žuvį išdėti ant lėkštės, apipilti padažu.