SVOGŪNŲ SALOTOS SU APELSINAIS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

druska,

2 raudoni svogūnai;
2 apelsinai;
2 šaukšt.aliejaus;
1 šaukšt.vyno acto ;
2 šaukšt.sauso vyno;
druskos,pipirų,šv.krapų.
Svogūnus ir apelsinus supjaustyti žiedais,užpilti padažu.Apie 1val.palaikyti šaldytuve.Užbert smulkintų krapų.

Rekomenduoju:

visas pagamintas salotas prieš patiekiant palaikyti 0,5-1 val.šaldytuve, nes skonis tuomet  atsiskleidžia geriausiai .
Šitai žinau tikrai , nes kažkada seniai teko krimsti kulinarijos mokslų :).

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011