AVOKADŲ IR POMIDORŲ MIŠRAINĖ
|1 komentaras
no comments
(2 asmenims)
2 prinokę avokadai
2 prinoke dideli pomidorai
pusės citrinos sultys
1 aitrioji paprika
pusė raudono svogūno
krapų, petražolių, baltųjų pipirų (maltų), kalendros maltos (truputį).
Avokadus ir pomidorus supjaustyti normaliais kubeliais, pašlakstyti citrinos sultimis, sudėti krapus, petražoles (puikiai tiko šaldyti). Įbert druskos, pipirų, sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus ir aitriąją papriką.
Valgyti su skrudintomis prancūziško batono riekėmis ir užgerti pusiau saldžiu gruzinišku vynu Alasanis Valey
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ši mišrainė tiktų prie virtos arba švelniai pakeptos ( pagrilintos) žuvies ar vištienos .Ji ilgai nestovi, tad reikia valgyt iš karto .
No comenta, o pabandyk sia misraine padaryt su praskiestu obuoliu actu. Siaip acto nevartoju, bet siuo atveju nerealu!. Bandziau as ta misraine is Maximos atkurinet pries keleta metu, tai irgi dejau citrinos sultis, kol issisniukstinejau. Su obuoliu actuku geriua man patiko.
Linkejimai