CERKES TAVUGU-čerkesų vištienos trintinys

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

Spurga
Vištukas (apie 1,2 kg)
Svogūnas
4 gvazdikėliai
Salieras
2 česnako skiltelės
Peletrūno
saldžiosios paprikos miltelių
16 išgliaudytų graikinių riešutų
2 riekės baltos duonos be plutos
Petražolių
Daržovių sultinio
Alyvų aliejaus
Druskos, pipirų

Nulupame svogūną, prismaigstome gvazdikėlių. Verdame vištuką su svogūnu, gabalėliais pjaustytu salieru, įberiame kapoto peletrūno, druskos, pipirų. Duoną suvilgome sultiniu ir kartu su česnakais, riešutais ir 2 valg. šaukštais paprikos susmulkiname smulkintuvu. Šį mišinį supilame į nedidelį puodą, lėtai kaitiname pamaišydami, kol sutirštės. Nulupame vištuko odą, nukauliname ir supjaustome kubeliais. Įmaišome į riešutų masę kartu su valg. šaukštu aliejaus. Patiekiame šaltą su petražolėmis.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011