» Kepta sprandinė, marinuota kečiupo,garstyčių ir sojos padaže SKANAUS, VISADA!

Kepta sprandinė, marinuota kečiupo,garstyčių ir sojos padaže

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 4.00 iš 5)
Loading...

Markeris

Marinatui reikia lygiomis dalimis kečupo, garstyčių ir sojos padažo. Mėsa marinuojama visame gabale minimum parą, galima dvi. Tada apdedama pjautais per pusę pomidorais, stambiai sušinkuotais svogūnais bei morkų griežnėliais ir kepama uždaryta valandą laiko (galima vyniot  į foliją, bet aš  dedu į stiklinį kepimo indą). Po valandos kepimo  supjaustoma porcijiniais gabalais, dar pašlakstma padažu ir kepama dar pusvalandį atvira.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011