Kraujinė dešra(vėdarai)

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 6 , reitingas: 4.17 iš 5)
Loading...

Mano mama dar dabar tebekepa kraujinius vėdarus. Kai perkam kiaulę, užsišaldom kraują, o kai jau ji prisiruošia kepti, jį atsišildo. Mes perlinių nededam , tik miežines ir kvietines kruopytes, dar nemažai kepintos šoninės, ar  spirgų .

Kraują supila be jokių krešulių-jį gerai pertrina per sietelį. Ir daug jo nebūna, tik tiek, kad gerai nudažytų kruopas. Ir vėdarų kepimas būna ĮVYKIS, nes visi labai mėgstam, o pakepintas  išvis pasaka 🙂 . Prikepam kelias “blėkas”, susikviečiam šio patiekalo gerbėjus (dar yra keletas iš šeimos draugų, kurie dievina  ) valgom kelias dienas  :lol:.

panašūs įrašai

One Response to “Kraujinė dešra(vėdarai)”

  1. Jolissim says:

    NUOSTABUS patiekalas! ir labai sveika!
    Mes nededam kvietinių kruopų dėl to, kad ir taip labai jau pilna kviečių mūsų virtuvėje ir dėl įvairovės. Mano močiutė dar deda žiupsnelį mėtų, labai tinka!!

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011