Menkė prancūziškai

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

ziurke 
 Šį skanų receptą sužvejojau …buhalterių forume :P:

800 g. menkės,
500 g pomidorų,
2-3 svogūnai,
pusė galvos česnako,
aliejaus
pusė citrinos
čiobrelių, cukraus šaukštas, druska, pipirai .

Filė apšlakstyti citrinos sultimis,pabarstyti druska, pipirais , čiobreliais, ir palikti kokiam pusvalandžiui.Pomidorus nulupti (prieš tai nuplikyti), supjaustyti griežinėliais,svogūną supjaustyti pusžiedžiais.

Į įkaitintą aliejų sudėti česnakus,druską,svogūnus, pomidorus(turi būti gerai prinokę), cukrų.Pakepinti trupučiuką ir ant viršaus sudėti menkės gabaliukus.

Troškinti apie 20-30 min., priklausomai nuo žuvies dydžio.Galima užmesti krapų ar petražolių… ir šviesių razinų…
Valgyti su ryžiais, bulvėmis.

Lietuviškai galima užmesti grietinės troškinimo pabaigoje…Niammmm  😉

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011