Baklažanai: troškinti su česnaku ir rytietiškai
|komentarų nėra
COPY
Skubu pasigirti, kaip pavyko baklažaną skaniai užtaisyti 😆 .
Supjausčiau išilgai daržovę liežuviais, pabarsčiau druska ir kokį pusvalandį palikau. Nupyliau susidariusį “prakaitą” ir pakepinau sausai tefloninėje keptuvėje, kad užsidėtų plutelė. Paskui pyliau vandens ir šiek tiek po dangčiu patroškinau. Kol “kankinosi”- pripjausčiau gerą saują petražolių, krapų ir gerokai česnakų. Tada atvožiau dangtį ir apklojau tuos liežuvius anuo gėriu, druskos , pipiro malto drėbtelėjau ir užbarsčiau tarkuoto sūrio. Prieš pabaigą -dar vos grietinės (kad padažas nebūtų baltas ) mestelėjau. Visai skanu .
xxx
Nuorodą į skanų baklažanų patiekalą pateikia mūsų Mika:
Baklažanai rytietiškai: http://www.carina-forum.com/carina/index.php?topic=2189.0