Vištienos sriuba su kokoso pienu ir laimu -imunitetui stiprinti.
|komentarų nėra
Zosė
Neseniai buvau pavaišinta labai skania vištienos sriuba.
Ji labai tinka šaltam sezonui, kai siaučia peršalimo ligos ir gripai.Mat ingredientai – imbieras, pipirai, laimas (žalioji citrina) , kokoso pienas – stiprina imuniteta. Tikiuosi, ir jums patiks.
- 4 porcijoms:
2 vištienos file
150 gr shitake grybų arba pievagrybių,
1 raudonas chili pipiriukas,
2 šaukštai aliejaus
½ cukinijos
0,5 l vandens
2 arbatiniai šaukšteliai sutarkuoto imbiero.
½ kubelio vištienos sultinio (jeigu nenorite dėti iš kubelio, tada reikia sultinio išvirti ) 1 dėžutė kokoso pieno, 400 gr
1 laimas (žalioji citrina)
druskos
Gabaliukais supjaustyti vištienos file, grybus. Išpjovus sėklas susmulkinti chili pipirą.
Viską pakepinti aliejuje ir suversti į puoda.
Ten pat sudėti gabalėliais supjaustyta cukiniją, supilti vandenį, imbierą, sultinio kubelį ir kokoso pieną.
Virti apie 10 minučių. Pabaigoje paskaninti laimo sultimis, įberti druskos.
ir – niam niam! 😉