Antigripinė česnakinė sriuba.

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 3 , reitingas: 3.67 iš 5)
Loading...

Spurga

 Tik neišsigąskit didelio česnako kiekio. Kas ragauja, net nesuptanta, iš ko ji pagaminta.

3 svogūnai
3 GALVOS česnakų
3 bulvės
50 g sviesto
kubelis sultinio (aišku, geriau – natūralus sultinys arba iš “Sveiki produktai”)
100 g grietinėlės
šaukštas acto

Supjaustytus svogūnus kepiname svieste, tuo pačiu metu į įkaitintą orkaitę kišame česnakų galvas, nuėmusios viršutinę luobelę, ir kepame, kol suminkštės. Tuo pačiu metu verdame bulves. Į atskirą puodą pilame litrą vandens ir sudedame visus paruoštus ingridientus – pakepintus svogūnus, keptų česnakų minkštimą ir išvirtas bulves. Bulves reikėtų virti atskirai, o ne bendrame puode, kodėl – nežinau 🙄 . Tada viską sutriname blenderiu, dedame sultinio kubelį. Jei reikia –  šiek tiek pasūdome. Į pabaigą pilame grietinėlės, užviriname ir prieš pačią pabaigą įpilame šaukštą acto. Atrodo – daug darbo, bet kadangi viskas vyksta kartu, ilgai netrunka.

Skanaus, nesirkit ! 😉

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011