UGNINĖ JAUTIENOS-PUPELIŲ SRIUBA

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 4.00 iš 5)
Loading...

uzsieniete

4 PORCIJOMS: 400 g  jautienos mentės; 140 g svogūnų laiškų; 120 g šparaginių pupelių; 120 g raudonųjų pupelių; 150 g baltųjų pupelių (arba paprikos); 2 česnako skiltelės; 1 valg.šaukštas čiobrelio; 1 kartus/čili pipiras; 300 ml daržovių sultinio,  druska, pipirai, saldžios paprikos milteliai; 300 ml pomidorų tyrės; Mesą stiprokai apkepti aliejuje, toliau  virti, kol suminkštės, sultinyje virti sriubą –iš recepte išvardintų daržovių. Pateikti su šv.čiobreliais, juoda ar balta duona. Skanaus!

panašūs įrašai

3 Responses to “UGNINĖ JAUTIENOS-PUPELIŲ SRIUBA”

  1. Vincentas Sakas says:

    Šparaginių pupelių gamtoje nerasite, – yra tik gliaudomosios ir ankštinės

  2. Vincentas Sakas says:

    Tas pats sakytina ir apie čili pipirus. Gamtoje rasite tik Čilės paprikėlės, o pipirai yra lianų vaisiai

  3. uzsieniete says:

    UZSIENIETE – V.SAKUI
    Dekui uz klaidu pataisymus. Kai darau vertima is vok.kalbos, tiesiog automatis-
    kai gaunasi toki negeri dalykeliai.

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011